Andreea

Nu m-am simtit niciodata in largul meu in fata aparatului de fotografiat, poate pentru ca nu m-am vazut niciodata frumoasa.
In perioada sarcinii, imi doream o sesiune foto, drept amintire, insa nu imi faceam curaj. Cu doua zile inainte ca Ingrid sa apara, m-am aranjat, l-am luat de mana si l-am invitat in lanul de rapita, undeva unde sa nu ne vada nimeni.
Asa de frumoasa cum ma vede el, nu ma vede nimeni, nici macar eu. Vede frumosul in oameni, in natura, in animale si il transpune, cu un clic, intr-o imagine de pastrat la inima. Face o echipa perfecta cu aparatul, gaseste frumosul si realul in fiecare moment, fara sa adauge prea mult imaginii, in culise.
Il recomand, nu numai pentru ca este omul in care cred infinit, ci pentru ca face totul cu pasiune, invata zilnic pentru a oferi calitate, pentru a transmite emotie, pentru a surprinde trairile momentului.

Iti multumesc pentru amintirile acelei zile, Gyozo!

Cristina

In primul rand,MULTUMIM!!!!
Pozitivitatea fotografului, atentia la detalii,o rabdare de fier, te fac sa te simti imediat in largul tau.
Cadrele sunt superbe si nu sunt facute la intamplare.
Pasiunea pentru fotografie se transmite in pozele extraordinare care surprind emotia si bucuria fiecarui moment special.

Recomand cu drag si fara EZITARE!

Victor

Foarte frumoase pozele, bine incadrate, luminate. Super Gyozo, te prinde in momentul potrivit.
Are viziune si se vede ca ii place ce face.
Am primit si un cadou care ne-a lasat masca. Un cadou cu suflet, nu spun ce, sigur o sa mai primeasca si altii.
Recomand fara nici un fel de retinere!

Spor la treaba Gyozo!!!

Ecaterina

Foarte implicat în ceea ce face, mereu atent la detalii.
Rezultatul a fost peste așteptările noastre și abia așteptăm să repetam experienta!

Multumim!

Ana-Maria

Pana sa îl cunosc pe Gyozo nu am cochetat cu aparatul de fotografiat. Când eram mică ii “furam” aparatul lui Dan (cel mai mare frate al meu) și incercam câteva cadre,
dar nu am fost niciodată in postura de model. Deîndată ce a înflorit rapița, galbenul acela superb, mi a amintit de Gyozo și mi am propus sa îl sun sa incercam câteva poze.
Supriza, m-a sunat el primul cu același gand. 😄
Prima ședința a fost plină de emoții, mi-a fost teama ca nu am reușit sa ne împlinim obiectivul, însă am rămas suprinsa de rezultat și de pasiunea lui Gyozo de a surprinde
niște cadre de vis.
A doua ședința a fost specială, a lipsit soarele, însă movul,mirosul de lavanda si perfecționismul lui Gyozo ne-a ajutat sa facem niște poze superbe, pe care sunt sigura ca le-ati văzut.
Gyozo a fost lângă noi, in ziua in care eu si soțul meu, ne am unit destinele.

Ma înclin, ne-am simtit minunat, iar sotul meu a rezistat la prima lui ședința foto profesională.
Dacă vreți poze frumoase, iar soțul nu sta la poze, vi-l recomand pe Gyozo cu toată inima! Pe langa o sedinta foto profesională noi am câștigat prieteni dragi Andra, Gyozo si minunata Ingrig Annamaria.
Multumim tare!