Salut, sunt Győző, fotograful din spatele Pupack Photography
Am început să cochetez cu fotografia în jurul vârstei de 14-15 ani, când am primit cadou un aparat pe film (săpunieră). Mai apoi împrumutam de la sora mea aparatul digital, Canon, de 3.2mpx.

După terminarea liceului am fost atras de alte lucruri și am renunțat la fotografie. S-a reaprins flacăra  într-un concediu recent în Bulgaria, unde am pus mâna pe un aparat digital și m-am reindrăgostit.

De atunci nu-mi imaginez viața fără fotografie, în fiecare zi fac ceva legat de asta: dacă nu pot ieși la fotografiat, editez, mă documentez, experimentez.

Sunt o persoană dinamică, dornică să-mi depășesc limitele. Îmi place să fiu în natură, ador răsăritul, însă iubesc, deasemenea, să fiu alături de oameni, în cele mai importante și fericite clipe ale vietii lor, imortalizându-le.

Dacă urmează să ai un eveniment important în viața ta, dacă iți dorești o ședință foto la tine acasă sau în natură, dă-mi de veste: prin whatsapp, folosind formularul de contact sau prin una dintre platformele de socializare pe care activez. Împreună vom transpune emoțiile, culoarea, lumina, iubirea, în imagini.

Îți mulțumesc pentru că m-ai vizitat!

Győző